Baroquemeetspop.com

Baroquemeetspop.com brengt veelzijdige bijzondere concerten waarbij het klassieke (barok) repertoire en de lichte muziek elkaar moeiteloos afwisselen. Vanuit de enorme liefde voor de werken van o.a. Händel, Vivaldi, Bach en Mozart en daarnaast hedendaagse bekende popliederen, composities en musical en filmmuziek werd het idee geboren samen met Jean van Vugt een speciaal programma samen te stellen waarin de interactie met het publiek en de link die vanzelf gelegd wordt tijdens het concert met de verschillende muziekstijlen onderling. Jean begeleidde Erna al eerder tijdens een eigen concert in Hollum waarbij zijn ongekende muzikale mogelijkheden op de vleugel Erna overtuigde dat hij de enige is die echt álles uit haar gewenste repertoire kan spelen!

Over Jean van Vugt

Jean van Vugt studeerde piano bij Sas Bunge en Herman Uhlhorn en studeerde af aan het Utrechts Conservatorium. 
Jean geeft concerten in binnen-en buitenland en werkte samen met verschillende solisten als: Jacques-Greg Belobo, Sytse Buwalda, Petra Berger, Miranda van Kralingen, Virpi Räisänen, Erna Hemming en Bas Ramselaar. 
Naast pianist is Jean ook een bekende producer en heeft met vele wereldberoemde musici opnames gemaakt: o.a. Imusici, Alfred Brendel, Valéry Gergiev, John Eliot Gardiner, Jaap van Zweden, Mitsuko Uchida, Wibi Soerjadi en Zoltan Kocsis. 
Als componist heeft hij, naast meer dan 400 kinderliedjes, ook kamermuziek, musicals en koorwerken op zijn naam staan. 

Enkele recente opname’s uit hun repertoire: