Lestarieven 2020/2021 Voce d’Aquila

Voor het seizoen 2020/2021 hanteer ik de volgende lestarieven:

30 minuten € 30,-
45 minuten € 40,-
60 minuten € 50,-

De lessen worden vooraf per bank overgemaakt waarna je een strippenleskaart ontvangt voor (naar keuze) vijf of tien lessen. Je betaalt alleen voor de lessen die je daadwerkelijk ontvangt, die ik na de les op je kaart afschrijf.

De eerste les (of in overleg twee lessen) betaal je aan het eind van de les contant. Pas wanneer jij een goed gevoel hebt bij het starten van mijn lessen, schaf je een strippenleskaart aan.

In principe geef ik in overleg ook in de verschillende vakanties gewoon les, als je liever niet een langere periode zonder zangondersteuning wilt zitten.

Een professionele opname van jouw zang met begeleiding (digitale orkestband)?
In onze geluidsstudio is er mogelijkheid tot een professionele opname van jouw (zelfgeschreven) lied. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven hiervan. Het opnemen en afmixen zal dan worden uitgevoerd door musicus/geluidstechnicus, producer en muziekdocent Gerard Koudijs.

Welkom in mijn lespraktijk! Vanuit muziek- en opnamestudio ArteFrio in de bossen van Naarden coach ik jou om het mooiste en beste uit je stem naar boven te halen, voor optimaal muzikaal plezier!